Termékek: 0
Összeg: 0 Ft

Garancia és biztonság

Garancia/Biztonság

A webshopokkal szemben máig felmerülnek a következő kételyek: Biztonságos? Nem vernek át? Olyan mint a képen? És ha nem tetszik? Vagy ha rosszat rendeltem? Visszavihetem egyáltalán? Épségben hozzák? Hogy tudom átvenni?

Ezekre a következő 9 pontban tudnánk megfelelni:

1. Óbudai üzletünkben a megrendelt termékek vásárlás előtt személyesen megtekinthetők, kipróbálhatók (a rendelés leadását követően, kötelezettség nélkül).
2. Termékeinkre 14 NAPOS 100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk (Részletek ITT).
3. Családi cégünk története több mint 30 évre vezethető vissza, vezetője egy országos hírű szaktekintély.
4. Szintén egyedülálló módon a forgalmazókkal/gyártókkal fennálló évtizedes kapcsolatunkat felhasználva a szokásos 1 év helyett 2 ÉV GARANCIÁT vállalunk MINDEN termékre (kivéve sportcipők). 
5. Minden termék hivatalos forrásból származó, eredeti termék, minden vásárlásról számlát/blokkot adunk.
6. Semmi rejtett költség: Az árakat és az esetleges járulékos költségeket (pl. házhoz szállítás) többször és egyértelműen kiemeljük.
7. A házhoz szállítást a hazai piac legmegbízhatóbb szereplőjével, a DPD-vel végezzük, a csomag felvételét követően 24 órán belül Ön garantáltan kézhez kapja a terméket.
8. Telefonon mindig elérhetőek vagyunk, túlterheltség esetén visszahívjuk, az e-mailekre 24 órán belül garantáltan válaszolunk.
9. A kerékpárok beállítását, a sílécek kötés felszerelését ingyenesen és garanciálisan végezzük, a gyárilag húrozatlan teniszütőknél  a húrozás (amennyiben igénylik) ingyenes, Önnek csak a húr árát kell fizetni. (Részletek ITT).

Másodlagos, de hasonlóan fontos célunk az Önök kényelmének kiszolgálása, döntésük megkönnyítése:

1. Speciálisan cégünk számára kifejlesztett részletes termékválasztó/kereső, amivel Ön megtalálhatja kifejezetten az Ön paramétereinek megfelelő sporteszközt
2. 60 ezer forint felett INGYENES kiszállítás, alatta 1500 Ft az ország egész területén (minimum rendelési összeg 5.000 Ft).
3. Egyszerűsített, egyértelmű rendelési folyamat

 

Elérhetőség


Cégnév: SportOutlet Kft.
Cím: Kattintson ide!
Telefon: +36 30 644 0948
Adószám: 13979775-242
Cégjegyzékszám: 01-09-330980
E-mail: info@sportoutlet.hu