Termékek: 0
Összeg: 0 Ft

Hogyan válasszam ki az egyéb termékeket?

Egyéb termékek

Bukósisak:

A bukósisakok méretét minden esetben megadjuk cm-ben is (pl. 55-56). A szükséges méret meghatározásához mindössze egy szabócenti (mérőszalag) kell. Mérjük le a fej átmérőjét (körfogatát) cm-ben úgy, hogy a mérőszalagot a szemöldök és a fül felett vezetjük.Az így mért méret alapján (pl. 55 cm) válasszuk a megfelelő méretű bukósisakot (pl. 55-56).

Sícipő:

A sícipők méretezése MP-ben, azaz Mondo Pointban van megadva, ami pofonegyszerűen a belső cipő belső hosszméretét jelzi cm-ben (azaz egy 26,5-es cipő 26,5 cm belső hosszúságú). A helyes cipő méret választáshoz mérjük le pontosan a lábunk pontos hosszát a következőképpen: Álljunk háttal egy függőleges falfelülethez, és támasszuk a sarkunkat merőlegesen a falhoz. A leghosszabb lábujjunk elé tegyünk párhuzamosan a fallal egy egyenes tárgyat (pl. deszka, vonalzó), és a faltól mérjük le a deszkáig tartó távolságot, így megkapjuk a lábunk pontos hosszát cm-ben.

A sícipő helyes mérete 0,5-1,5 cm-el nagyobb, mint a lábunk mérete, azaz ha pl. 26,5-et mértünk, akkor a helyes cipőméret 27-es (sportos sízőknél), 27,5-es (átlagos sízőknél), illetve 28-as (hölgyeknél, illetve kényelmes sízőknél).

Síszemüveg:

Lencse választás: 3 féle lencse létezik: normál, fotokromatikus, és polarizált. A normál lencsék is 100% UVA/B/C védelemmel rendelkeznek. A fotokromatikus lencsék a fény hatására automatikusan elsötétednek, világosság hatására pedig fényáteresztőbbé válnak, hasonlóan a drágább utcai szemüvegekhez, így optimális fénymennyiséget biztosítanak a szemnek egész nap. A polarizált lencsék kiszűrik a csillogó felületek vakítását (pl. hó, víz), így sokkal jobb kontrasztot és biztonságot adnak.

 

Elérhetőség


Cégnév: SportOutlet Kft.
Cím: Kattintson ide!
Telefon: +36 30 644 0948
Adószám: 13979775-242
Cégjegyzékszám: 01-09-330980
E-mail: info@sportoutlet.hu