Termékek: 0
Összeg: 0 Ft

Regisztráció

Alapadatok
segítség
Családi név
segítség
Utónév
segítség
Az Ön leendő felhasználóneve rendszerünkben
segítség
Az Ön leendő jelszava rendszerünkben
segítség
Jelszó mégegyszer
segítség
Az Ön email címe
További adatok
segítség
Az Ön weboldala
segítség
Az Ön irányítószáma
segítség
Város
segítség
Az Ön címe
segítség
Ország
segítség
Az Ön telefonszáma
segítség
Feliratkozás hírlevélre
Regisztrációs feltétel

Ön a www.sportoutlet.hu oldalon végrehajtott regisztrációja utáni megrendelésének elküldésével a Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft. vásárlója lesz.

Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat!

Az adatvédelmi tájékoztatót ITT találja.

Az eladó:
Az eladó minden termék esetében a Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft.
Székhely: 1172 Diadal utca 26.
Üzletünk:

Slalom Sport
Budapest, III. kerület (Óbuda), Harrer Pál utca 18.
Adószám: 13979775-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-882969
Bankszámlaszám: 10404065-00015522-00000001 (K&H Bank Zrt.)Telefon: 06-30-644-0948
E-mail: info@sportoutlet.hu (Az e-mailekre maximum 24 órán belül válaszolunk).

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.  Vételár, fizetési feltételek: Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
-    Utánvéttel, ez esetben Ön a futárnak fizet
-    Személyes átvétel esetén üzletünkben
-    Banki előre átutalással

Szállítási feltételek, határidők:

A Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft. az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz, a szállítási ellenérték megfizetése mellett.

Áruátvétel

Az árut az Ön által választott címen veheti át munkanapokon a futárcégtől, vagy munkaidőben, Budapesten a 1033. Harrer Pál utca 18. alatt.

Garanciális feltételek:

A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft.-nél kell bejelenteni levélben, e-mailben, vagy személyesen.

A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:
o a termék részletes adatait / a hiba rövid leírását stb. /,
o az eladás időpontját és helyét,
o reklamáció esetén a számlát minden esetben mellékelni kell.

A jogos reklamációnak elismert terméket a Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft. a lehető legrövidebb időn belül a vevő kérésére téríti, illetve új termékre cseréli.

Az árucikkek cseréje:


Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft. díjmentesen kicseréli abban az esetben, ha a termék használatba még nem került. Díjmentesen cserélünk bármilyen terméket 14 munkanapon beül, ha az eredeti csomagolásban visszajuttaja hozzánk. Ha a cserét nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelt termékek kézhezvételétől számított nyolc napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft. a rendelt termékért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 8 napon belül, abban az esetben, ha a rendelt termék(ek) bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is Önnek kell viselnie.
Sikertelen kézbesítés:
3-szori kézbesítési próbálkozás díjmentes, az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. A szállító hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a szállítót terhelik.

Felelősség korlátozása:

A Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Bartus Sport Kereskedelmi és Szerviz Kft. webáruház weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Webáruházban látható készlet ha a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.
Biztonsági kód
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
 

Elérhetőség


Cégnév: SportOutlet Kft.
Cím: Kattintson ide!
Telefon: +36 30 644 0948
Adószám: 13979775-242
Cégjegyzékszám: 01-09-330980
E-mail: info@sportoutlet.hu